4 juli 2011

Gör sådant ni behärskar istället...

"Den andra biten, som handlar om personers sexdrift, är starkt knuten till de nymoralistiska stämningar som blir allt starkare i Sverige. Nakenhet, sex och mellanmänskliga kontakter i största allmänhet renderar uppmärksamhet och skandalrubriker som aldrig tidigare. Det är själva drivkraften som Aftonbladet använder i Littorin-artiklarna. Littorin ska ned i smutsen med hjälp av sex. Han ska utmålas som en riktig snuskgubbe. Sedan ska hans omdöme svärtas, för inte kan en minister sexchatta? Som politiker verkar man förväntas lägga kärleksliv och sexdrift på hyllan i väntan på att man ska avgå." Fredrik Federley

Ja, det är ju märkligt att det gör skandal. Ska vi inte förvänta oss mer av en politker? Bara lite högre nivå än neanderthalare?

Vem har sagt att politiker inte får ha sexdrift? Är det någon mer Federley som anser att vi har nymoraliska stämningar? Det här är nog den löjligaste analys jag läst på år och dar. Alltså försvara sexchatt-träsket med att man måste få ha sexdrift när man är politiker.

Sånt här skitprat oroar mig. Det oroar mig så in i h%&" att vi får vända och vrida på moral och etik hur vi vill. Om den där Littorin inte vet vem sexchattar med på nätet, Björn Rosengren inte vet om att han är på en strippklubb och Göran Lindberg inte vet åldern på de småflickor han plågar tycker jag att man i alla fall kan kräva lite kompetens av politiker och poliser innan man rör sig ute bland folk och i cyberspace och raggar. Stanna hem och håll fingrarna i styr och gör sådant ni behärskar, vill jag säga i det läget. Kan man inte kräva någon anständighet överhuvudtaget utan kalla det för naturlig drift då kan vi lika väl kalla stöld för att låna. Men det är väl inte lika aktuellt, det är mer frestande att förfina snuskgubbarnas raggningstvång.